Läkare...recept...tålamod

Jodå har hunnit få lite bonustid på vårdcentralen. Är det inte konstigt att man alltid får en tid, fast det diffar alltid till deras fördel. Det är inte direkt så att man får komma in tidigare om man är där tidigare, fast senare är mer än regel än ett undantag. 30 minuter efter utsatt tid så släntrade läkaren in.

Självklart så hade hostanfallen lagt sig för stunden. De som hållt i sig hela natten och morgonen....Lungorna satt kvar, skönt, lät tom helt ok. Fast lite tungt att andas. Läkaren skrev ut något luftrörsvidgande det var bara att gå till apoteket och hämta....

..trodde vi..

apotek nr 1....tyvärr..vi kan inte se något recept...Puh..stackars lillknodden, han kämpar och väntar, så finns inte ens receptet.
Vi går och handlar lite emellan, tar ett nytt apotek på vägen hem
apotek nr 2....tyvärr...vi kan inte se något recept...GRRRRRRRRRRRRRR

Hem, fixar lunch, ringer till vårdcentralen. Jodå receptet var inringt, men tydligen kan datorerna hos apoteket bara ta emot ett visst antal recept i taget..så har man otur så ligger recepten på kö.

Ringer apoteket, 2h efter vi var hos läkaren så finns en ynka flaska kvar. Den reserveras för oss. Tack. Det var väl bra.

Så nu är vi äntligen hemma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0