TACK VÄNNER FÖR ATT NI FINNS!

Jag är så oerhört tacksam och lycklig över mina vänner. E, fasiken, jag får tårar i ögonen. Hon är mitt allt. . I morgon är det midsommarafton, då kommer hon å sonen hit. Är så lycklig för det. Den kärlek och respekt jag känner för henne, det är som att ha fått en syster sent i livet. Sedan har jag min underbara Y, hon som alltid oavsett hur det är ställer upp för mig. En helt underbar kvinna, som träffat en helt fantastisk man. Det är så himla skönt att veta att dom finns nära,att dom alltid finns för mig. Dom är helt underbara. Är så tacksam. Sedan min älskade F, som funnits i mitt hjärta sedan gymnasiet, å vad vi gått igenom mycket tillsammans genom åren. Min kärlek för dessa vänner är outgrundlig, å jag hoppas att jag alltid får ha dessa människor omkring mig i mitt liv, tills jag blir gammal.

Vad vore jag utan mina vänner? Vilken tomhet, vilken sorg det måste vara att inte ha så fina vänner.

Trevlig midsommar


Dålig uppdatering....

Ibland så flödar orden, som en stril ström så kommer de bara.
Ibland är det som nu, det är fördämningar, kommer inga ord.
Därav den dåliga uppdateringen på bloggen.
Varit mycket veckan som varit, akut sjukvård för anhörig, trevligt sällskap på helgen.
Långa och djupa diskussioner med personer som står dig nära.
Skratt och glädje över att man är mitt i livet, när allt förhoppningsvis går åt rätt håll. Att man är mer rustad för både med och motgångar tackvare livserfarenhet.

Barnen kom idag. Det är då man vet vad som livet är.

Längtan till semester. Om två veckor ligger jag och min familj på playan i Bulgarien. Tack mamma, det är ovärderligt!

Äntligen

är sommaren här!
Skulle kunna leva med sommar året om. Jag älskar hettan som bränner mot huden. Strålarna som är starka så ögona kisar. Fåglar som kvittrar tidig morgontimme. Ljuset som är med hela dagen ända in på sena natten.

Helt plötsligt så blir det liv i varje hörn.  Barn ropar, leker, skriker. Grannar som sitter på sin uteplats och alkohol som flödar. Det är som om ingen vill sova, ingen vill missa dessa timmar. För man vet att det är så begränsad tid här som får njuta av det. Tid att ta tillvara på att utnyttja till dess fullo.

Sitter nu på min balkong, sippar på ett glas rosé och önskar att jag hade någon att skåla med!
Skål!


En orkan

Haft en fantastisk vecka på många sätt. Har dock legat däckad i dag med en gräslig nackvärk. Smärtan har varit grym, matat mig med tabletter..men vetetusan om det har hjälpt. Dottern har lagat mat. Tack..

Träfffade dock en god väninna igår. Vi pratade om livet som vi oftast gör. Hur olika vi människor är.
Ibland undrar man hur det kommer sig att man är så rastlös, att inget händer....fast jämför man med andra människor som har stiljtje för det mesta....med facit på hand så är det väl alltid något som händer och snurrar i våra huvuden..

Hon förklarade vänligt för mig att jag kommer aldrig vara en person där det slinker förbi en bris, vare sig det gäller relationer, jobb eller vad det kan tänkas vara..... När något händer mig så sker det med kraft, det är orkanvindar som blåser, vulkanutbrott som pumpar lava......och det stämmer nog.
Skulle nog önska att det var mer bris, men som hon sa, jag måste lära mig leva med mina orkaner, vulkanutbrott. Något roligt, något gott kommer det alltid med........tills nästa utbrott, nästa storm.

Så det är väl bara gilla läget. Ducka när man kan, följa vindarna nästa stund.


Om jag lyssnar mer än pratar......

Vill du ligga med mig då??
Har jag nämnt den låten här nyligen? Förmodligen. Jag har spelat den så hårt på Spotify att jag inte kan höra den mer där, så nu är det Youtube som gäller.

Har ni tänkt på vad fantastiskt livet kan vara?
Vågar man, så vinner man, även om det kan ta tid och kosta lite smällar...
Helt plötsligt dyker någon upp som en gång varit en stor del av ditt liv . Visar sig att vågar man lyssna och ta in, så kan de tillföra nytt i livet. Att ge personer en andra chans. För inte har du själv alltid varit den perfekta vännen? den perfekta partnern? Alla förtjänar en andra chans.

För att inte ta upp de nära vännerna man har. Hur ofta säger du till dina allra närmaste vänner att du älskar dem?? Att du inte vore hälften så lycklig om du inte hade dom i din närhet.

Ta till vara på livet. Tillåt dig att vara lycklig. Tids nog så kommer kärleken.


RSS 2.0