Du...

Känslan som rör och berör.

Ett sug i magen, en volt av hjärtat när jag hör din röst.

Ditt skratt,  ditt sätt att prata, att lyssna.

Jag vill bara ha mera.

 

Säg att det kan bli vi. Har aldrig upplevt denna känsla av passion.

Något som rör och förför mig. Farligt, läskigt en annan person får mig totalt ur balans.

En blick, jag drunknar i dina blå. Ta mig i dina armar. Säg att du älskar mig, att du aldrig mer släpper mig.  Säg att det ska vara vi nu och för alltid.

 

Tiden stannar. Problem och tråkiga saker försvinner, när du dyker upp i mina tankar.

Det enda jag kan tänka på är du. En bris, en våg, en solstråle, allt finns runt om oss, men i vår bubbla är det bara vi.

 

En utmaning att få ihop livet i verkligheten. En kärlek som övervinner alla hinder. Inget är svårt när vi är tillsammans, styrkan av att vara två. Lyckan att dela ett liv med personen som tagit mig med storm.

 

Varför fortsätta att söka och leta, när vi har hittat varandra och kärleken står framför oss ?

Finns kärleken, kommer viljan att ge oss kraft att lyckas, att ha modet och styrkan att kämpa för oss.


Värderingar

Intressant ord, som innehåller så mycket...
Inte många som tänker på det, utan man tar allt man tänker för givet..Tänker jag på ett speciellt sätt och har vissa åsikter, så är det lätt att tänka att alla andra tycker lika.

Har lärt mig så mycket om värderingar sista åren. Hur stor betydelse det har hur man fungerar.
Dejting för exempel. Det spelar ingen roll hur söt, go, glad och trevlig personen är som man träffar. Det kan vara den mest fantastiska människa du någonsin mött...men.....jepp...så kommer det där men....När man börjar känna varandra bättre, det är först då man ser om man synkar...Det kan handla om invandring, barnuppfostran, ekonomi eller egentligen vad som helst. Det som är viktigt i mitt hjärta, så viktigt att jag inte viker mig...det är mina värderingar....träffar jag någon som är tvärtemot, då kan jag lova att det kommer skita sig förr eller senare..Inte ens ide att försöka..

Bara en kvällsreflektion...

RSS 2.0