Dejtsaiter = minisamhälle!

Puh har hängt på ett par dejtsaiter nu i tremånader.
Ganska intressant om man ställer sig "utanför" och tittar in.
Vad är det för något, egentligen??
I min värld så är det ett minisamhälle. Det finns allt och alla samlade under ett tak.
Långa, korta, tjocka, smala, svarta, vita, gula, unga, gamla.
Svaga, starka, psykopater, gifta, singlar. Alla har vi olika tankar och olika syften till varför vi är där.

Förutom vi som finns där så är det så att det dessutom sitter ett antal personer och tjänar pengar på vår ensamhet och olycka. Där erbjudande om att få trisslotter eller vad det nu kan vara bara man förlänger abonemanget. Nu finns det mig veterligen en sait som inte tar pengar, som inte är kommersiell. De tjänar pengar på sina banners. Vore det inte något för de andra saiterna också, ta bort abonemangskostnaden, ta bort merförsäljningen.

Tillbaka till forumet. Hur svårt ska det vara att få det att klicka med någon? Vi sitter så oerhört många ensamma personer i vårt avlånga land..frågan som maler är åter igen. Hur svårt kan det vara?

Till en början hade jag nog gott hopp. Hallå , bor ju in storstad..där 58 % är singelhushåll. Fast jag inser att ju längre tiden går, destå mer kräsen blir man. Förutom att man ska klicka kommunikativt och värderingsmässigt, så nog sjutton måste utseendet ha något som gör att man fastnar. Det är bara bullshit att säga/skriva att det inte spelar någon roll. Puh. Tror inte ett smack på det. För finns det inte någon attraktion.......nä..........det går inte..

Återkommer nog i flera inlägg om minisamhället. Nog för nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0