Promenad

Ännu en helg till enda.
En fin men annorlunda helg, my love har flyttat i helgen.
Har fått möjlighet att träffa hans föräldrar, vilket var jätteroligt, då dom bor en evighet i från Stockholm.

Idag har jag hunnit med promenader vid två tillfällen. Den ena tog jag själv, Iphonen på med musik i öronen.
Tog mig ner till vattnet, det var spegelblankt, "ankorna" lekte i vattnet. Många låg på klipporna och lapade sol. Tänk det är som om hela sverige vaknar till liv efter en lång dvala, när solens strålar börjar värma.

Njöt sena eftermiddagen på min balkong, där det för engångs skull inte blåste. Helt otroligt skönt. Efter 30 minuter så insåg jag att det var dags att trycka på solkräm för första gången iår.
För första gången i år var även bikinin på........hmmm himla tur att det inte är någon insyn på balkongen, då man är både blek å fet.

För att vara lite duktig så tog jag ytterligare en promenad med min fantastiska dotter. Så himla roligt nu när hon blivit nästan vuxen, man kan prata och diskutera på ett "vuxet" sätt. Kan inte låta bli att förundras över hur stor hon har blivit. Vad mycket hon har hunnit uppleva trots sin ringa ålder. Både bra och dåliga saker.

I morgon jobb igen. Inte så himla taggad. Just nu känns det som om ingen vill vare sig prata med mig, eller träffa mig innan sommaren. Så nu gäller det att vara extra kreativ i tanken för att få in affärer och att få dagarna att gå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0